مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با علائم افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد.با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم.

منبع: ترك كوكائين

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند. ترك كوكائين بعد از مصرف طولاني مدت آن به مراتب سخت تر نيز مي شود.

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد به كوكائين را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك كوكائين وجود دارد.

اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

سم زدايي ترك كوكائين

كوكائين يكي از مواد اعتياد آور از دسته مواد محرك است كه خاصيت اعتياد آوري بالايي دارد. ترك اين ماده بسيار سخت است و حتما بايد زير نظر پزشك و فرد متخصص در زمينه ترك اعتياد صورت گيرد. سم زدايي كوكائين نزديك به 21 روز طول مي كشد و بسته به شرايط فرد مي تواند متفاوت باشد.

روش‌هاي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك كوكائين متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند.

همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز ترك كوكائين را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

ترك كوكائين با مداخله رفتاري

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك كوكائين، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

دارو هاي ترك كوكائين

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي ترك اعتياد به كوكائين را راحت تر پشت سر بگذارد.

ترك كوكائين با گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك اعتياد به كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها براي ترك كوكائين در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك اعتياد به كوكائين، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها fhe health نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

ترك كوكائين در خانه

با توجه به اينكه ترك اعتياد فرايندي است كه ناراحتي‌هاي جسمي و روحي بسياري را به همراه دارد و با توجه به باورها و قضاوت‌هاي منفي كه با نام كلينيك‌هاي ترك اعتياد گره‌خورده است، برخي افراد ترجيح مي‌دهند فرايند ترك اعتياد را در خانه بگذرانند. ترك كوكائين در خانه نيازمند اطلاعات همچنين مراقبت هاي پزشكي و برنامه ترك صحيح است از همين رو قبل هر اقدامي براي ترك حتما از متخصصان و مشاوران ترك اعتياد به كوكائين مشاوره بگيريد.

جدول زماني ترك كوكائين | ترك اعتياد به كوكائين چقدر طول مي كشد ؟

عوامل مختلفي بر زمان و شدت علائم ترك كوكائين تاثير مي گذارد. به طور كلي اكثر افراد الگوي مشابهي را در فرايند ترك سپري مي كنند كه در ادامه توضيح داده شده است :

هفته اول ترك كوكائين

علائم ترك كوكائين بلافاصله بعد از آخرين مصرف در فرد ظاهر مي شود.و مصرف كنندگان تغييرات خلقي، اضطراب، خستگي مفرط، تغييرات اشتها، تمايل شديد به مصرف مجدد و مشكلات خواب را تجربه مي كنند. در هفته بايد بتوانيد با تمايل شديد مصرف مجدد در خود مبارزه كنيد.

هفته اول تا دهم ترك كوكائين

در اين هفته ها علائم ترك كوكائين در اكثر افراد كاهش پيدا مي كند. اما تمايل به مصرف مجدد همچنان ادامه دارد. عدم تمركز و مشكل در توجه از مسائلي است كه حتما با آن روبرو هستيد. در هفته ها همچين تغييرات خلقي شديد و افسردگي را تجربه خواهيد نمود.

هفتم دهم به بعد ترك كوكائدين

بعد هفته دهم بدن و ذهن شروع به بهبود مي كنند و تا حد زيادي علائم ترك از بين مي رود. بعد از هفته دهم همچنان تمايل مصرف در فرد وجود دارد كه در اكثر اواقت موجب احساس ناراحتي و اضطراب عمومي براي فرد مي شود.

علائم ترك كوكائين در افراد مختلف متفاوت است. شدت اين علائم بسته به محيط، سابقه روحي و رواني، سلامت جسمي، مدت زمان مصرف مواد مختلف بستگي دارد.

نكات مهم در ترك كوكائين

در فرايند ترك اعتياد به كوكائين نكات و هشدار هاي زير را رعايت نماييد :

  • قبل از شروع فرايند ترك حتما از يك متخصص ترك اعتياد و پزشك مشورت بيگريد و يك برنامه ترك صحيح را براي خود انتخاب نماييد.
  • در صورتي كه علائم ترك اعتياد شد. هر چه سريعتر با پزشك يا متخصص ترك اعتياد خود تماس بگيريد.
  • از شروع ترك اعتياد به صورت خودسرانه جدا خودداري نماييد.
  • حتما از يك مشاوره روانشناس و رفتار درمان گر براي درمان بعدهاي رواني ترك اعتياد مشاوره بگيريد.
  • يك برنامه غذايي مناسب براي ترك اعتياد به كوكائين داشته باشيد تا فرايند ترك اعتياد را راحت تر انجام دهيد.
  • داشتن خواب كافي و ورزش در فرايند ترك بسيار به شما كمك مي كند تا راحت تر اين دوران را پشت سر بگذاريد.

شما مي توانيد با دريافت خدمات مشاوره ترك اعتياد از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

مصرف بلندمدت كوكائين چه عوارض جسماني به همراه دارد؟

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

دوره سم زدايي كوكائين معمولاً چقدر طول مي‌كشد؟

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك كوكائين

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/9  ] [ ۰۸ ] [ newmiind ] [ ]

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با علائم افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد. با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم. براي دريافت خدمات درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

 

منبع : بهترين روش ترك كوكائين

 

 

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند.

 

 

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك وجود دارد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

علائم ترك كوكائين

 

 

 

 

روش‌هاي درماني براي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند. همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

 

 

ترك كوكائين با مداخله رفتاري

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

 

 

دارو درماني

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي را راحت تر پشت سر بگذارد.

گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

 

 

شما مي توانيد با دريافت خدمات از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

   

منبع : ترك اعتياد به كوكائين

 

 



:: بازديد از اين مطلب : 1

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/3/22  ] [ ۰۹ ] [ newmiind ] [ ]

ترك كوكائين به عنوان يك ماده محرك با ترك مواد مخدر سنتي نظير ترياك تفاوت‌هايي دارد چراكه كنار گذاشتن اين ماده بر خلاف مواد مخدر سنتي علائم جسماني چنداني به بار نمي‌آورد و بيشتر منجر به عوارض رواني مي‌گردد. در واقع افراد هنگام ترك كوكائين ممكن است با افسردگي شديد و اضطراب و بي قراري مواجه شوند كه همين مسئله دوباره آن‌ها را به سمت مواد سوق مي‌دهد. با اين حال با توجه به عوارض ترك، افراد همواره به دريافت خدمات متفاوتي نظير درمان‌هاي روان پزشكي و روان شناختي نياز مبرم دارند تا بتوانند در كنار ترك، عملكرد خود را در زمينه‌هاي مختلف حفظ كرده و به روال عادي زندگي بازگردند. با توجه به اهميت ترك كوكائين ما در ادامه به انواع روش‌هاي ترك اشاره كرده‌ايم. براي دريافت خدمات درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

منبع : ترك كوكائين

 

كوكائين چيست و علائم اعتياد به آن كدام است؟

كوكائين نوعي ماده مخدر قوي است كه در طبقه بندي مواد در دسته محرك‌هاي سيستم عصبي قرار مي‌گيرد. كوكائين به شدت اعتيادآور بوده و از جمله مواد سريع الاثر محسوب مي‌شود. به طوري كه افراد تقريباً بلافاصله پس از مصرف آن علائمي نظير افزايش بيش از حد انرژي، سرخوشي مفرط، لرزش، احساس اضطراب، وحشت زدگي، بدبيني نسبت به اطرافيان، گوش به زنگي، هذيان و توهم را تجربه مي‌كنند.

علائم ترك كوكائين

وابستگي و اعتياد به مواد باعث مي‌شود كه افراد هنگام مصرف نكرد‌ن دچار علائم ناخوشايندي شوند. اين علائم گاهي آن قدر آزار دهنده مي‌شوند كه افراد قيد ترك اعتياد را مي‌زنند و زندگي خود را محكوم به شكست و درگيري در اعتياد مي‌پندارند. در حالي كه امروزه روش‌هاي درماني مختلفي براي كاهش نشانه‌هاي ترك وجود دارد. اين روش‌ها به شما كمك مي‌كنند تا رنج كم تري را متحمل شده و با گام‌هاي استوارتري در مسير بهبودي قدم برداريد. نكته قابل توجه اينجاست كه اكثر افراد در طي ترك كوكائين اغلب دچار علائم روان‌شناختي مي‌شوند و مشكلاتي نظير دردهاي عضلاني و جسماني را كمتر تجربه كنند. از جمله علائم محروميت از ماده كوكائين مي‌توان به موارد زير اشاره كرد.

– احساس افسردگي شديد

– خستگي مفرط

– دچار شدن به خصومت و بدبيني

– ابتلا به مشكلات خواب

– احساس ولع شديد نسبت به مصرف مجدد كوكائين

– احساس بي‌قراري و اضطراب مفرط

روش‌هاي درماني براي ترك كوكائين

براي ترك اعتياد به كوكائين روش‌هاي دارويي و مداخلات رفتاري مختلفي وجود دارد. اين روش‌ها اغلب بر احساس ولع شديد نسبت به مصرف مواد و كاهش علائم ترك متمركز هستند. در نتيجه به افراد كمك مي‌كنند تا در مسير ترك با موانع كمتري رو به رو شده و براي حل آن‌ها راهكارهاي مقابله‌اي مناسب را بشناسند. همچنين با توجه به اينكه اعتياد به كوكائين از تعامل فاكتورهاي مختلف زيستي، رواني، محيطي، اجتماعي و خانوادگي پديد مي‌آيد، متخصصين در درمان اين مشكل تلاش مي‌كنند تا همه اين عوامل را تحت نظر قرار داده و متناسب با نيازهاي بيمار خدمات مورد نياز را ارائه دهند. ما در ادامه به انواع روش‌هايي كه در ترك اعتياد به كوكائين مورد استفاده قرار مي‌گيرد اشاره كرده‌ايم.

مداخلات رفتاري براي ترك كوكائين

بررسي‌ها نشان مي‌دهند مداخلات رفتاري يكي از مؤثرترين روش‌ها براي ترك اعتياد به كوكائين محسوب مي‌شوند. اين مداخلات مي‌توانند به صورت سرپايي در اختيار افراد قرار گرفته و يا به عنوان جزئي از برنامه‌هاي بستري ارائه شوند. رويكرد رفتاري در بسياري از موارد در تركيب با درمان‌هاي دارويي به كار مي‌رود كه در اين شرايط اغلب افزايش اثرات درماني را شاهد هستيم.

روانشناسان و ساير متخصصين سلامت روان كه از رويكرد رفتاري استفاده مي‌كنند مي‌كوشند، عوامل تحريك كننده موقعيتي يا درون رواني مصرف مواد را شناسايي كرده و به فرد نشان دهند كه اين عوامل چگونه بر اعتياد او اثر مي‌گذارند. هم چنين آن‌ها براي فرايند ترك، اهداف كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدتي را در نظر گرفته و تلاش مي‌كنند هنگام دست‌يابي بيمار به هريك از اين‌ها پاداش‌هايي را در اختيار او قرار دهند.

دارو درماني

تاكنون داروي خاصي براي ترك اعتياد به كوكائين ابداع نشده است. با اين حال مطالعات و مشاهدات باليني نشان مي‌دهند تجويز برخي داروهاي روان پزشكي نظير ضدافسردگي‌ها مي‌توانند تا حد زيادي در كاهش علائم ترك كوكائين مؤثر بوده و به فرد كمك نمايند تا دوران سم زدايي و بهبودي را راحت تر پشت سر بگذارد.

گروه درماني

گروه درماني به كمك افرادي كه خود در مسير ترك قرار دارند و توانسته‌اند برخي اهداف درماني را پشت سر بگذارند يكي از روش‌هاي بسيار مؤثر در ترك كوكائين است. به‌خصوص در مواردي كه بيمار دچار وسوسه و ولع شديد مي‌شود و احساس مي‌كند كه نمي‌تواند كنترلي بر رفتار خود داشته باشد شنيدن تجربيات و راه‌حل‌هاي افرادي كه همين مشكلات را پشت سر گذاشته‌اند و دريافت حمايت از جانب آن‌ها مي‌تواند تا حد بسياري مؤثر باشد.

خانواده درماني

بسياري از خانواده‌ها از مواد مخدر جديدي نظير كوكائين و آثار و عوارض آن‌ها بر ذهن آگاهي چنداني ندارند. به همين خاطر ممكن است با استفاده از روش‌هاي غلط و غير مؤثر تلاش كنند فرد مورد نظر را ترك دهند. اين تلاش‌ها در بسياري از مواقع به شكست منجر مي‌شود و مشكلات اعتياد بيمار را تشديد مي‌كند. از همين رو متخصصان در بسياري از موارد تلاش مي‌كنند تا در مسير ترك، خانواده‌ها را نيز درگير كرده و آموزش‌هاي لازم را به آن‌ها ارائه دهند. بررسي‌ها نشان مي‌دهند كه خانواده نقش بسيار كليدي در ترك موفقيت آميز دارد.

شما مي توانيد با دريافت خدمات از متخصصان خبره ترك اعتياد در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از بازگشت سلامت جسمي و رواني خود و يا عزيزان خود اطمينان حاصل نماييد.

سؤالات متداول

– مصرف بلندمدت كوكائين چه عوارض جسماني به همراه دارد؟

مصرف بلند مدت كوكائين مي‌تواند منجر به بروز برخي اختلالات و بيماري‌هاي جسماني شود كه از جمله مهم‌ترين آن‌ها مي‌توان به بيماري‌هاي تنفسي، تضعيف سيستم ايمني، دچار شدن به هپاتيت، بروز مشكلات قلبي-عروقي و سكته اشاره كرد.

– دوره سم زدايي كوكائين معمولاً چقدر طول مي‌كشد؟

در سم زدايي تحت نظر متخصصين معمولاً اين فرايند چيزي در حدود 5 تا 7 روز طول مي‌كشد؛ اما در نظر داشته باشيد كه سم زدايي به معناي ترك اعتياد نيست بلكه اولين گام براي رسيدن به اين هدف است چراكه اعتياد منجر به تغييرات مغزي مزمن در مغز انسان مي‌شود كه به براي بهبود به دريافت درمان‌هاي روان شناختي نياز دارد. افرادي كه تنها به دوره سم زدايي اكتفا مي‌كنند معمولاً كمتر در دوره پرهيز دوام مي‌آورند و اندكي بعد دوباره به مصرف گرايش پيدا مي‌كنند.

منبع : ترك كوكائين

امتیاز:
بازدید: 58
برچسب:
:
[ 1399/6/18  ] [ ۱۵ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب